понеділок, 25 травня 2020 р.

ДІАЛОГ З СОЦІАЛЬНИМ ПАРТНЕРОМ
Бліц – опитування творчих людей м. Тернополя.
1.    Прізвище, ініціали.
 Дудар Галина Михайлівна.
2.    Перша казка Вашого дитинства?
 Напевно, як у більшості "Казка про курочку рябу", але дуже запам'яталась книжка "Фініст Ясний Сокол", які мені під подушку поклав Миколай ( я думаю, то мій дідусь був)) "Лелія" Лесі Українки.
3.    Книга, яку Ви зараз читаєте?
 Почала читати книгу Максима Бутенка "Петлюра. Боротьба". Бібліотеки були закриті, книжки, які у вас взяла давно прочитала, то замовила у Книжковому клубі.
4.    До якого твору повертаєтеся неодноразово, що перечитуєте? Люблю перечитувати Шевченка "Відьма", "Княжна", драматичні твори Лесі Українки, поезію Ліни Костенко.
5.    Що бракує сучасним бібліотекам? Який формат Ви би запропонували?
 Чесно - не знаю. Як на мене, я тішуся, що знову повернулась у бібліотеку. А то багато років не брала книжки в бібліотеці, купувала, якось все не було часу, а, може, і не часу. Здавалося - можна купити, яку хочеш книжку. А в останні кілька років так захотілося піти саме в бібліотеку, самій щось вибрати, вдихнути це неймовірне повітря, насичене книгою...
6.    На Вашу думку, що переможе: книга у паперовому друці чи електронний варіант?
 Думаю, що книжка у паперовому друці не зникне. .
7.    Що порадите прочитати нашим читачам?
 Не можу радити, бо у всіх різні смаки. Я останнім часом читаю про видатних українців. Багато відкриваю для себе нового. Недавно прочитала про Катерину Зарицьку. Неймовірної долі жінка, донька нашого земляка математика Мирона Зарицького. Вражена...
8.    Що нового робите своїми руками на КАРАНТИНІ?
 Два місяці тому зламала праву руку, прооперували. Нарешті знову повернулася до витинання, трохи малюю, вчуся. Але часу обмаль, бо ще триває дистанційне навчання.
9.    Що би хотіли зробити нового з нами і нашими Читачами?
Не знаю, чесно. Треба подумати.

Бонус для наших читачів: фото останнього виробу власними руками.
 А найостанніше - то лялька з улюбленого джутового шнура. Мотати ще не дуже можу, але дуууже свербіли руки. тож так і народилася ця ляля.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...