середу, 22 вересня 2021 р.

Вчинок та його відлуння : запитаймо у спеціаліста

 


Мораль і Право, Право і Закон –                          

Рушійні сили для життя людини,

А їх знання надасть нам вірний тон

У розвиток держави  – України!

 

В черговий раз зустрілись читачі нашої бібліотеки (учні школи – колегіуму ім. Й. Сліпого, вчитель Хомик Ірина) з фахівцями Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (Тимчишин Оксана, Максим`юк Ірина).

На цей раз відбулось соціально – правове орієнтування «Маємо право знати!»

Присутнім було цікаво і корисно довідатись про свої обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України, адже дуже часто наші повсякденні вчинки мають правові наслідки… Бібліотекарі і читачі отримали подарунки від фахівців Центру, за що їм дуже - дуже вдячні!

До уваги користувачів була підготовлена книжково-ілюстративна виставка "Твоє життя - твоя найбільша цінність".

Захід пройшов змістовно, а головне, засвідчив небайдужість наших підлітків до питань правової обізнаності, формування правової свідомості і правомірної поведінки.

Хочемо побажати нашим шанованим фахівцям  Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - ентузіазму, оптимізму, бадьорості та найміцніших сил. Бажаю не знати помилок і невдач, втоми та безвиході. Нехай всі справи успішно фінішують!














Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...