середа, 3 липня 2024 р.

Бліц-опитування «Вивчаємо думку молодого читача: сучасна українська література»

 Ми раді повідомити результати бліц-опитування «Вивчаємо думку молодого читача: сучасна українська література», яке провели бібліотекарі. Метою опитування було з’ясувати, що саме захоплює молодь у сучасній українській літературі та які теми цікавлять читачів найбільше.

Виявилось, що серед молодих читачів найбільш популярними авторами є Володимир Рутківський, Світлана Талан та Ксана Рейлі. Їхні книги привертають увагу захоплюючими сюжетами, глибокими персонажами та актуальними темами, які резонують з молодіжною аудиторією.

Дякуємо всім, хто взяв участь в опитуванні! Сподіваємось, що ви знайдете натхнення у книгах улюблених авторів та відкриєте для себе нові літературні горизонти. Читайте українське, підтримуйте наших письменників!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ексклюзив – майстерка "Кольори душі: творчість для всіх" (в рамках проекту "Бібліотека – обличчям до людей") для людей з інвалідністю з ГО "Виходь назовні"

  Сьогодні в бібліотеці відбулася особлива і довгоочікувана подія - Ексклюзив – майстерка "Кольори душі: творчість для всіх" (в р...