вівторок, 9 липня 2024 р.

Бесіда-обговорення «Здоров'я для всіх: день активного життя» в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей"

  У нашій бібліотеці нещодавно відбулася надзвичайно цікава подія. До нас завітали волонтери з громадської організації "Всеукраїнське молодіжне спілкування" Любов та Іван Олійник та провели лекцію для наших друзів – членів ГО «Виходь назовні» на тему важливості здорового способу життя, як духовного, так і фізичного, про те, що потрібно мати підтримку в житті, а також завжди дбати про себе, щоб довго і щасливо жити.

Після лекції помічники волонтерів Аня і Ангеліна організували руханку на свіжому повітрі. Це був чудовий час, щоб розім'ятися, відчути енергію та зарядитися позитивом.
Також сюрпризом стало те, що члени ГО "Виходь назовні" отримали чудові подарунки - портрети з фотосесії «Конституція. Вона в серці мужніх, вільних, непохитних. І ніким непереможних українців».
Ми щиро дякуємо волонтерам за їхній візит і цінні знання, якими вони поділилися. Сподіваємося на подальшу співпрацю і нові цікаві заходи!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ексклюзив – майстерка "Кольори душі: творчість для всіх" (в рамках проекту "Бібліотека – обличчям до людей") для людей з інвалідністю з ГО "Виходь назовні"

  Сьогодні в бібліотеці відбулася особлива і довгоочікувана подія - Ексклюзив – майстерка "Кольори душі: творчість для всіх" (в р...