вівторок, 13 серпня 2024 р.

Презентація творчої виставки "Дотик до мрії"

    У нашій бібліотеці відбулася особлива подія – презентація творчості Ліди Олійник та Олі Чумадевської, членкинь ГО людей з інвалідністю «Виходь назовні»  «Дотик до мрії». Захід був приурочений до їхнього дня народження та пройшов у теплій, дружній атмосфері.

Бібліотекарі підготували книжково-ілюстровану виставку «Файне єднає», присвячену  Дню міста Тернопіль. Відвідувачі мали змогу не тільки ознайомитися з літературними новинками, але й взяти участь у краєзнавчій вікторині «Тернопіль. Збагатись емоціями» та обговоренні книг, які розкривають багатогранну історію нашого міста. Це була чудова нагода ще раз закохатися в наше місто та дізнатися багато цікавого.
  
    Родзинкою події стала презентація про Тернопіль, яку підготували волонтери з ГО «Всеукраїнське молодіжне спілкування» та вправа-руханка на всі випадки «Рухайся більше – проживеш довше»музичне вітання від волонтерки Богдани, яке стало приємним сюрпризом для всіх присутніх. Її виступ додав особливого шарму та підняв настрій усім гостям.
     Цей захід відбувся в рамках проєкту «Бібліотека обличчям до людей», що покликаний зробити бібліотеку ще більш відкритою та доступною для кожного. Дякуємо всім, хто долучився до цієї події та зробив її незабутньою!





















Ексклюзив – майстерка "Кольори душі: творчість для всіх" (в рамках проекту "Бібліотека – обличчям до людей") для людей з інвалідністю з ГО "Виходь назовні"

  Сьогодні в бібліотеці відбулася особлива і довгоочікувана подія - Ексклюзив – майстерка "Кольори душі: творчість для всіх" (в р...