понеділок, 5 квітня 2021 р.

З книжкової полички бібліотеки!

 

Джеймі Кет Каллан «О – ла – ла!»

Здається, француженкам притаманна особлива майстерність у вирішенні будь-яких справ, що стосуються не лише кохання — як всі до того звикли, а й кулінарії, ведення домашніх справ, виховання дітей. А в царині краси і стилю вони взагалі не мають конкурентів. Француженки, звісно, не народжуються гарнішими за інших. Вони просто з раннього віку вчаться сприймати себе красивими, впевненими і сексуальними, і не лише ззовні, а й внутрішньо. Ще зовсім юній Джеймі Кет Каллан її французька бабуся прищепила почуття стилю та краси, навчила любити... власне відображення у дзеркалі. А тепер Джеймі сама ділиться досвідом та порадами щодо того, як створити власний стиль і якомога довше не втрачати здоров'я та вроду. Віднині усього, що вміють француженки, можете навчитися і ви. Зокрема ви дізнаєтеся:

  •  як пізнати силу та магію парфумів;
  •  де знайти наставницю, яка допоможе створити унікальний імідж;
  •   як краще доглядати за руками, ногами і волоссям;
  •   яка білизна дасть змогу відчути себе богинею;
  •   що слід робити, аби досягти душевного оновлення й умиротворення;
  •   як навчитися приймати свій вік з належною гідністю.

Тож забудьте про ботокс, модні дієти і болісні сумніви щодо власної зовнішності. Віддавайте перевагу природній красі, над якою час не має влади і яка народжується з вашого унікального je-ne-sais-quoi.

Бібліотекар радить прочитати!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Етно-мандрівка «Вишиванка - сакральна абетка українського народу»

    16 травня - День вишиванки. Носити вишиванку-означає носити у серці свою історію і культуру. Вишиванка-це не просто одяг, це символ н...