середа, 26 травня 2021 р.

З книжкової полички бібліотеки!

 Пропонуємо вашій увазі книгу Беа Джонсон «Дім - нуль відходів” від видавництва «Рідна Мова».


Перед вами книга, яка поєднує в собі надихаючу історію Беа Джонсон про те, як вона змінила життя своєї сім'ї на краще скоротивши кількість відходів до одного літра в рік! Ця книга містить найважливіші поради, інструменти і рецепти, засновані на досвіді Беа. Вона демонструє процес перетворення в «Нульові відходи» з сотнями легких у виконанні порад зі спрощення життя, які буде легко інтегрувати навіть самим зайнятим людям : від приготування домашньої гірчиці і пакування обідів для дітей без вживання пластика, до скорочення пошти, що надходить, і свят без надмірного вживання вина. На даний час у Беа та її сім'ї життя змінилося в кращу сторону : вони стали набагато більше часу проводити всією родиною, вони домоглися скорочення своїх щорічних витрат на неймовірні сорок відсотків і вони стали більш здоровими, аніж були раніше. Чому варто прочитати цю книгу?

Це стильне і зрозуміле поетапне керівництво, яке дасть вам практичні інструменти, здатні допомогти вам зміцнити ваше здоров'я, значно економити фінанси і час, а також домогтися більш світлого майбутнього для всіх членів сім'ї і екології в цілому. Почніть змінювати своє життя і життя вашої родини вже зараз!

Бібліотекар радить прочитати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Відеоекскурсія «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в Україні»

     12 травня 1954 року Україна стала членом ЮНЕСКО – спеціалізованої організації, яка працює в межах ООН та опікується питаннями міжнар...