четвер, 7 березня 2024 р.

Арт-терапевтичне заняття "Тарас Шевченко – художник слова та пензля"

     Арт-терапевтичні заняття дозволяють нам вирішувати важливі психотерапевтичні завдання. «Лікувальний» ефект досягається завдяки тому, що в процесі творчої діяльності створюється атмосфера емоційної теплоти, доброзичливості, емпатійного спілкування, визнання цінності особи іншої людини, турбота про неї, її відчуттів, переживання.

    При спілкуванні членів ГО «Виходь назовні» з талановитими викладачами Станції Юних Техників -Оленою Ширан та Іриною Пащак , виникають відчуття психологічного комфорту, захищеності, радості, успіху. В результаті мобілізується цілющий потенціал емоцій. Сьогодні наш малюнок-пейзаж називається «Садок вишневий коло хати, хрущі над вишнями гудуть…»  
    Бібліотекарі ознайомили присутніх з творчістю Т. Шевченка, виставкою - презентацією творчих робіт учнів Тернопільської художньої школи ім. М. Бойчука «Шевченкові твори сяють, мов зорі».

 

Практично кожна людина (незалежно від свого віку) може брати участь в арт-терапевтичній роботі, яка не вимагає від неї яких-небудь здібностей до образотворчої діяльності або художніх навиків.

Бібліотека запрошує всіх бажаючих!

Будемо раді бачити кожного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...