четвер, 24 червня 2021 р.

З книжкової полички бібліотеки!

 Джон Кехо «Квантовий воїн».

Кехо — розробник семінарів та тренінгів,які допомогли тисячам людей змінити життя. Усі поради автор випробував на собі. Протягом трьох років Кехо досліджував внутрішні механізми функціонування людського мозку і заради цього навіть оселився в лісі, відмовившись від комфортного життя в цивілізованому світі.

Майбутнє вже настало, і ми живемо у квантовій реальності, наші думки та наміри мають реальний вплив на фізичний світ. Більше не існує нічого неможливого. І концепція «квантового воїна» — це необхідний інструмент для усвідомлення сили власних думок та їхньої здатності змінювати плин життя.
Навчитися відчувати своє тіло, керувати підсвідомістю, впливати на майбутнє, працювати з упередженнями та стереотипами, пізнавати власну душу, відкривати приховані можливості, використовувати сни для досягнення успіху, знайти квантових партнерів і змоделювати ідеальну реальність… Джон Кехо ділиться результатами власних сорокарічних досліджень і пошуків. Завдяки їй уже незабаром ви відчуєте на собі, як думки формують кардинально нову реальність.

Бібліотекар радить прочитати!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...