понеділок, 14 червня 2021 р.

З книжкової полички бібліотеки!

 Пітер Камп «Прорив у швидкості читання. Книжка за день — це реальність».

Пітер Камп — експерт зі скорочитання, який понад 20 років досліджував цю тему. Створив власну компанію і давав поради представникам Білого дому, працівникам багатьох корпорацій і приватним особам.

Американський президент Теодор Рузвельт устигав «ковтнути» книжку перед сніданком. Інвестор Ворен Баффет прочитує по 500 сторінок щодня. Засновник Microsoft Білл Ґейтс щотижня перегортає останню сторінку цікавого йому видання. У чому таємниця їхнього супервстигання? Автор цієї книжки переконує, що таких результатів можна досягнути, опанувавши техніку скорочитання.

Завдяки простій та ефективній методиці ви зрозумієте, як швидко сприймати й запам’ятовувати текст, які трюки застосовувати та як налаштувати внутрішній спідометр. Ви зможете самостійно засвоїти техніку скорочитання і вже через тиждень помітите перші результати.

Техніка скорочитання справді має величезне значення для освіти. І, мабуть, найдешевший та найефективніший спосіб оволодіти нею - прочитати цю книжку!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...