середа, 13 жовтня 2021 р.

В серцях несемо вдячності немало всім тим, хто землю боронить!

 Простір вільного спілкування

Про те, хто такі козаки, про державну діяльність українських вояків, їх  героїчну  звитягу,  походи,  про життя  та побут на Січі, про славні  звичаї, традиції та легенди  можна дізнатися зі сторінок  історичної,  художньої та довідкової  літератури бібліотеки! Представлена кн.-іл. виставка «Історії мужності, братерства і самопожертви», читачі  можуть ознайомитися з книгами, які дозволять зануритись у неймовірну атмосферу славних героїчних часів.

«В серцях несемо вдячності немало всім тим, хто землю боронить» - таку виставку-експозицію картин представив відвідувачам тернопільський художник і педагог Федорів Богдан Михайлович. («Козак Мамай на коні», «Коні мої, коні», «Коні зіркові», «Майдан…». Його талант і скромність захоплює і надихає, а цікаве й щире спілкування з гостями не залишили нікого байдужими і викликали масу позитивних емоцій і відгуків!

Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати та шанувати наших героїв! Бажаючих ознайомитися з виставкою запрошуємо до нашої бібліотеки!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Етно-мандрівка «Вишиванка - сакральна абетка українського народу»

    16 травня - День вишиванки. Носити вишиванку-означає носити у серці свою історію і культуру. Вишиванка-це не просто одяг, це символ н...