четвер, 13 січня 2022 р.

Радуйся Земле, Коляда йде!



-Хай прибутки та достатки,

Не минають вашу хатку,

Хай ведеться й прибуває,

Щастя хай вас не минає,

Радості на кожнім кроці

У Старім Новому році!-

Січень – дивовижний місяць року. І не лише своїми хуртовинами та завірюхами потішає. Приходять різдвяно-новорічні свята, що споконвіку супроводжуються звичаями, традиціями, де щедрівки і колядки залишаються улюбленими святковими піснями. Колядка є отим джерелом, яке наповнює людські серця добротою і щедрістю. Тож недарма їх прийнято називати величальними піснями!

У бібліотеці – філії №2 для дорослих свій різдвяний цикл колядок представив вокальний колектив Великоберезовицької Громади та його талановитий керівник – Коломієць Роман.

«Бо любити, вірити, ділитися добром – під силу кожному, щоб не відбувалось навколо нас і де б ми не були! Щодня ми намагаємось будувати власний Храм – крихкий, беззахисний, сповнений Добра і Світла в наших душах, мов спів небесних пташок…» - такими чудовими словами звернувся п. Роман до учнів 8-х класів школи – колегіуму ім. Й. Сліпого.

Ми радо приймали та щиро дякували за вітання нашим колядникам! Тепер Новий Рік точно буде вдалим! І у них, і у нас, і у наших читачів!

 






































 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...