вівторок, 24 травня 2022 р.

З книжкової полички бібліотеки:

 Мей Маск "Жінка, яка має план"

Мей Маск -  вишукана, чарівна і непосидюча супермодель, якій вже за сімдесят. Її життя не завжди було таким простим і гламурним, як зараз. У тридцять один вона стала матір'ю одіначкою, тому важко працювала, щоб поставити на ноги дітей, Ілона, Кімбал і Тугу. А ще боролася із зайвою вагою, стала моделлю плюс сайз і навіть подолала ейджизм в модельному бізнесі. Діетолог  за фахом, Мей більш сорока п'яти років пропрацювала в цій області, починаючи практику з нуля в восьми містах, трьох країнах і на двох материках. Зараз вона на піку популярності як лекторка діетологіня і як модель. І все це завдяки бунтарскьому духу і заповзятості - саме вони принесли їй світову славу у віці, який сама Мей називає розквітом свого життя. Як відомо всім, хто стежить за Мей Маск в соцмережах, вона щедро роздає щирі і дуже практичні поради щодо прийняття в певному віці рішень, які можуть згодом окупитися в дивний і непередбачуваний спосіб. У цьому виданні автор ділиться досвідом і мудрістю, придбаними протягом нелегкого, сповненого пригод і випробувань життя. Це поради про здоров'я, красу, сім'ю та кар'єру.

Ви не можете контролювати все, що відбувається навколо, але в будь-якому віці можна жити так, як забажаєте. Для цього потрібен лише план. Тому почніть обдумувати його прямо зараз.

Бібліотекар радить прочитати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...