вівторок, 21 червня 2022 р.

З книжкової полички бібліотеки:

 Ден Браун (58р. від дня народження) «Цифрова фортеця».

Ден Браун - сучасний американський письменник, журналіст і музикант народився 22.06.1964 р. Його твори перекладені на багато мов, багато разів екранізувалися, а шум навколо деяких висловлених ним псевдоісторичних теорій не вщухає досі. Всі книги Дена Брауна є світовими бестселерами і користуються великою популярністю серед читачів. Письменник заявляє, що описані в його творах події засновані виключно на реальних історичних фактах, що і викликає хвилю дискусій серед істориків і релігієзнавців. Але читати книги Дена Брауна стоїть не стільки заради історичної достовірності, скільки заради захоплюючого детективного сюжету, складних інтриг і захоплюючих дій.

А тепер про книгу «Цифрова фортеця»: коли найпотужніша розвідувальна організація нехтує свободою особистості в сучасному інформаційному просторі, відстояти її — справа хакерів! Один із них створив вірус, який виведе з ладу суперкомп’ютер, що містить досьє на кожного інтернет-користувача. Чи вдасться математику Сюзанні Флетчер знешкодити його, щоб запобігти порушенню балансу влади? Як вилучити секретний код-антивірус із золотого персня хакера, загубленого десь в Іспанії? Сюжет розгортається надшвидко, головоломки та несподіванки трапляються на кожному кроці, тож навіть найдосвідченіші читачі візьмуть під сумнів власні здогади.

Бібліотекар радить прочитати!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...