понеділок, 1 серпня 2022 р.

Читання додає сил і витримки!

З книжкової полички бібліотеки:

"Тривожні люди", Фредрік Бакман.

Фредрік Бакман перерахував 50 тисяч шведських крон для українських біженців, але це не єдина допомога. Його книжки стали для багатьох українців підтримкою. Всі книжки цього автора під час війни користуються попитом, але найчастіше читають"Тривожних людей". Попри назву, це дуже позитивна, смішна та емоційна книжка. Тут багато емпатії, те, чого так особливо потребують українці. Це і комедія, але є тут щось і від психологічного роману.

Усе почалося з невдалого пограбування банку. Грабіжник не тільки залишився без грошей, а ще й зайшов не в ті двері, довелося взяти в заручники восьмеро людей. Вони всі оглядали квартиру, яку виставили на продаж.

В одному приміщенні опинилися подружжя пенсіонерів, старенька бабуся, молода пара, яка очікує на дитину, директорка банку, агентка з нерухомості і ще дехто там заховався. В цю історію залучені двоє поліцейських, які намагаються розв’язати проблему цих людей, а, можливо, свою власну.

Усе це дуже тривожні люди, але коли їх взяли в заручники, це не налякало жодного з них. Історія про взаємопідтримку і порозуміння. 

Бібліотекар радить прочитати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...