четвер, 29 вересня 2022 р.

Продовжується БІБЛІОФЕСТ - ХІІ "ПРАЦЮЄ КОЖНИЙ - ПЕРЕМАГАЄМО РАЗОМ".

Для поціновувачів дитячої творчості представлені

Візуально - художні нариси "СОЛОМІЯ КРУШЕЛЬНИЦЬКА У РОБОТАХ ЮНИХ ХУДОЖНИКІВ" від юних художників Мистецької школи Тернопільського фахового коледжу ім. С. Крушельницької.

Виставка присвячена 150 - річному ювілею від дня народження всесвітньо відомої співачки, нашої землячки - Соломії Крушельницької. Окрасою презентацій став новий альбом "Соломія Крушельницька у роботах юних художників ", його підготував відомий тернопільський художник та викладач - Богдан Федорів.
Райдужні роботи учнів виконані у різних техніках: графічно- декоративні малюнки, акварель, скульптурний пластилін, картини на шовку та склі.
Авторами цих шедеврів стали: Р. Валіон, Я. Бутковська, Є. Борега, С. Ванкевич, О. Бетлей, А. Кураш, Т. Слободян, В. Борщівська, І. Заставецька.
Над своїми роботами вони працювали весь навчальний рік.
Дякуємо Богдану Федоріву та його вихованцям від читачів нашої бібліотеки і нас особисто за прекрасне занурення у мистецтво! Розгледіти талант і розвивати його - головна турбота і батьків, і вчителів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Відеоекскурсія «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в Україні»

     12 травня 1954 року Україна стала членом ЮНЕСКО – спеціалізованої організації, яка працює в межах ООН та опікується питаннями міжнар...