понеділок, 31 жовтня 2022 р.

Барви дитячої творчості: осінь

Виставка художніх робіт
В нашій бібліотеці функціонує презентаційна зона «Творча галерея мистецтв».

В нашій бібліотеці функціонує презентаційна зона «Творча галерея мистецтв».

Від сьогодні – це виставка «Барви дитячої творчості: осінь» від учнів тернопільської художньої школи ім. М. Бойчука (філіал на вул. Виговського,13).  

Галерея дитячої творчості – це особливе місце у бібліотеці, користувач може поділитися своїм баченням світу, своїм особливим світосприйняттям, висловитись за допомогою художніх образів, кольорів … Ми пишаємось нашими юними талантами та неперевершеними художниками - педагогами! А це: Макара Андрій, Харчук Діана, Дяків Світлана, Гаврилюк Ганна, Доскоч Дарина, Іщук Марта, Іващук Марта, Строєвус Софія, Микула Юля, Романюк Надія, Топорницька Вікторія, Цепенюк Софія, Ліхіцька Валерія, Мацьків  Поліна, Борсук Марія, Карнаух Данеїл, Яворська Євгенія, Луків Богдан та педагоги - Зілінко Ігор Іванович, Зілінко Орися Романівна, Перейма Володимир Іванович! За позитивними емоціями – до нас! Завітайте на виставку дитячої творчості в бібліотеку – філію №2 для дорослих, вул. Миру 4а!

 




















Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...