понеділок, 19 липня 2021 р.

Мистецький простір Анатолія Заблуди.

 

До уваги читачів бібліотеки – філії №2 для дорослих була представлена чергова виставка від художника та письменника Анатолія Заблуди: Фізичні колажі «Тріо земно – космічних геніїв: Леонардо да Вінчі, Ісаак Ньютон, Альберт Ейнштейн», також автор презентував свою книгу «Генії земно – космічної гравітації»

1. Леонардо да Вінчі: Людина, яка випередила розвиток людства на сотні літ. Він був енциклопедичним філософом землі і неба, які він конструкторськи зв`язав у єдине ціле, підсвідомо перебуваючи у «гравітаційному земно – космічному полі».

2. Ісаак Ньютон: Фізичне поняття «тріо» феноменальне! І воно у Ньютона: Земля. Місяць. Сонце. І все це пов`язано з класичною механікою і теорією притягання.

3. Альберт Ейнштейн: Йому належить заслуга розробки і введення в науку цілої низки великих фізичних теорій, зокрема, теорії відносності, а також належать праці, що лягли в основу статистичної фізики і квантової теорії. Він став живим символом науки і володарем дум ХХ століття.

Любителям фізики – вам до нас у бібліотеку!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...