понеділок, 8 серпня 2022 р.

Всесвітній день книголюба!

Валентина Семеняк-Штангей Чи легко бути мамою?

Всі ми родом з Дитинства. Діти – це пряме віддзеркалення своїх батьків. А батьки для дітей — це розкрита книга, яка щодня в них на очах і яку вони щодня “читають” і, мимоволі стають схожими на них.

Як знайти оту одну-єдину «доріжку» до Серця своєї дитини, аби ніколи не втратити її на енергетичному рівні? 24 години на добу бути… дитиною. Спостерігати за поведінкою і словом своїх дітей, «опускатись» на їхній рівень сприйняття довколишнього світу. Впевнена, що той, хто читав цю книгу, мимоволі проектував паралельні ситуації у своїй родині. Звичайно, все має відбуватися природно, як і саме життя. І, без сумніву, кожен батько чи мати себе принагідно спитають: то хто ж кого виховує? Батьки дітей чи діти батьків? Очевидно, це процес взаємний, проте найголовніше, щоб це робилося задля трьох засадничих «китів» української християнської родини: БОГА- УКРАЇНИ- ЛЮДЕЙ, і тоді нас чекає справді щаслива будучина, бо так хоче кожна українська мати і батько заради своїх дітей.

Бібліотекар радить прочитати!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...