понеділок, 8 серпня 2022 р.

Всесвітній день книголюба!

 Ісабель Альєнде Там, за зимою.

Ісабель Альєнде — чилійська письменниця і журналістка. Народилася 2 серпня 1942 року в Лімі, Перу. У 1945 році її батьки розлучаються і мама переїздить з дітьми в Чилі. У 1953 вона виходить заміж вдруге. Оскільки вітчим Ісабель був дипломатом, сім'я жила закордоном, спочатку в Болівії, а пізніше в Бейруті. У 1958 році вони повертаються в Чилі, де Ісабель починає успішну кар'єру в якості тележурналістки інформаційної служби організації ООН, а також друкується в різних виданнях. У 1962 виходить заміж за Мігеля Фріаса. У шлюбі народжуються двоє дітей: дочка Паула, яка померла в 1992 році та син Ніколас.

Історія, що розкривається на сторінках книги детективна. Життя пов"язало трьох людей, які раніше взагалі не були знайомі між собою. Головними героями цієї історії виступають чоловік та жінка і дівчина. На сторінках книги присутньо багато таємниць і саме через них хочеться чим швидше дочитати до кінця книгу і дізнатись розв"язку того всього. Відгукнулася туті і тема еміграції. Завжди було цікаво чому і як люди виїжджають в інші країни і як складається їхнє життя на чужій землі. "Там, за зимою" Ісабель Альєнде не з легких. Адже кожний герой ділиться своїм особистим життям, яке має багато чого цікаво та страшного. Пригода, яка трапилася із трійкою людей стовідсотково фантастична. Читайте і робіть свої висновки.  

Бібліотекар радить прочитати!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Година спілкування «Життя без обмежень, коли бібліотека поруч»! (в рамках проекту "Бібліотека обличчям до людей")

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що нарешті нас...