четвер, 12 вересня 2024 р.

Ексклюзив – майстерка "Кольори душі: творчість для всіх" (в рамках проекту "Бібліотека – обличчям до людей") для людей з інвалідністю з ГО "Виходь назовні"

 Сьогодні в бібліотеці відбулася особлива і довгоочікувана подія - Ексклюзив – майстерка "Кольори душі: творчість для всіх" (в рамках проекту "Бібліотека – обличчям до людей") для людей з інвалідністю з ГО "Виходь назовні". Заняття допомагала провести талановита викладачка зі Тернопільська Станція Юних Техніків Олена Геронівна Ширан, яку ми і наші друзі дуже любимо та цінуємо.

П. Олена - досвідчена художниця і викладачка, яка завжди вміє створити атмосферу творчого натхнення та підтримки. Вона вже багато років займається педагогічною діяльністю, і її методики навчання відомі своєю інноваційністю та індивідуальним підходом до кожного учня. Її заняття завжди наповнені енергією, захоплюючими ідеями та доброзичливістю, що дозволяє кожному учаснику відчути себе справжнім художником.


Під її керівництвом всі присутні створювали чудові малюнки собак, в яких відображалося не лише уміння передати зовнішність тварини, але й теплоту почуттів, що виникають у спілкуванні з ними. Це заняття стало справжнім святом творчості та доброзичливості, яке об'єднало всіх, хто давно не зустрічався та сумував один за одним.

Метою заходу було не тільки проявити творчі здібності учасників, а й зміцнити соціальні зв’язки, створити простір для комунікації, підтримки та радості.
Дякуємо п. Олені за її професіоналізм, творчий підхід і безмежну любов до своєї справи! Вона робить наші зустрічі теплішими, яскравішими та більш натхненними!
Дорогі наші друзі з ГО "Виходь назовні"! Кожна наша зустріч з вами– це свято для нас, бібліотекарів!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Арт-година «Світ у фарбах» (в рамках проекту «Бібліотека обличчям до людей»)

            Сьогодні – знову приємна та незабутня подія! Це – захоплива, мотивуюча арт-година «Світ у фарбах», організована для членів ГО ...