вівторок, 17 вересня 2024 р.

Арт-година «Світ у фарбах» (в рамках проекту «Бібліотека обличчям до людей»)

           Сьогодні – знову приємна та незабутня подія!

Це – захоплива, мотивуюча арт-година «Світ у фарбах», організована для членів ГО «Виходь назовні» – людей з інвалідністю (в рамках проекту «Бібліотека обличчям до людей»).

За доброю традицією - з нами  талановиті педагоги та художниці зі Станції Юних техніків, - Олена Ширан та Ірина Пащак, завдяки їхньому професіоналізму, турботі та підтримці, кожен учасник відчув себе справжнім митцем. Вони не лише ділилися своїми знаннями, але й створили атмосферу, в якій кожен зміг відчути натхнення та впевненість у своїх силах!

Всі поринули у чарівний світ мистецтва, відкриваючи свої творчі здібності та втілюючи в малюнках власне бачення краси навколишнього світу.

Ми також щиро радіємо творчими досягненнями наших друзів учасників з ГО «Виходь назовні». А ряди наші від нині поповнилися новою членкинею – Настею, яка виявилися дуже комунікабельною та влилася в новий колектив.

Малюнки вийшли надзвичайно яскравими, сповненими почуттів та фантазії. Кожен розкривав індивідуальний погляд на світ і демонстрував, що мистецтво не має меж!



Наприкінці 2-годинної зустрічі ми підготували активну та веселу руханку, яка допомогла всім активно відпочити.

Щиро дякуємо всім за участь! Чекаємо на нові зустрічі та ще більше цікавих творчих моментів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Інформаційний екскурс «Світ очима іншими» – відкриваємо нові горизонти разом!

       Сьогодні в нашій бібліотеці не лише весело і гамірно, але й неймовірно пізнавально! У рамках проєкту «Бібліотека обличчям до людей» ...