пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

Поетичне інтерв’ю «Поезія без меж: зустріч з особливим талантом — Сергієм Пеновим»

 …Я не той, хто прагне до успіху,

в моїх римах змішався біль з усміхом,

все можливе стає лише прагненням,

мої цілі розстріляні вагнером…

Сергій Пенов

У  бібліотеці відбулася особлива подія, яка не залишила байдужим жодного відвідувача — поетичне інтерв’ю «Поезія без меж: зустріч з особливим талантом — Сергієм Пеновим». Захід відбувся у рамках Бібліофесту - XIV «З книгою до Перемоги».

Головним героєм зустрічі став молодий, талановитий поет, член ГО «Виходь назовні» — Сергій Пенов, у творчому доробку якого вже п’ять поетичних збірок, які захоплюють глибиною та щирістю почуттів.

Присутні мали можливість почути вірші Сергія у виконанні його мами, Алли Пенової, членів ГО «Виходь назовні», бібліотекарів. Кожен поділився своїми враженнями та емоціями від поезії, яка торкає найглибші куточки душі.

     

Особливо зворушливим моментом став перегляд фільму про життя і творчість поета, що надихнув присутніх на усвідомлення, що поезія — це безмежний простір для самовираження, незалежно від обставин.

Поезія Сергія — це голос, що звучить від серця і до серця, надихає, дарує надію і змушує замислитися над важливими речами. Ти — приклад мужності й сили духу, а твої вірші долають будь-які межі, зворушують до глибини душі.

Нехай натхнення ніколи не полишає тебе, а кожен новий день приносить радість творчості та нові можливості. Бажаємо тобі ще більше світла, добра і щирих читачів, які будуть захоплюватися твоїм талантом так само, як і ми.

Захід залишив глибокий слід у серцях усіх, ставши справжнім свідченням того, що сила слова може долати будь-які межі та перешкоди.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Усний альманах «Хліб єднає серця: святкуємо разом»

Хліб — це не просто продукт, це символ життя, достатку та родинного тепла. Він супроводжує нас кожного дня, тому не дивно, що в нього є своє...