четвер, 10 жовтня 2024 р.

Презентація виставки живопису від учнів художньої школи ім. М. Бойчука «Краса рідного краю замість тисячі слів»

     У бібліотеці до Дня художника відбулася презентація виставки живопису від учнів художньої школи ім. М. Бойчука під назвою «Краса рідного краю замість тисячі слів». Роботи молодих художників, серед яких Гук Л., Мизюк І., Книш В., Комаренко К., Довганик М., Олексів С., Перелюк К., Мацко Д., Зубик О., та Нечко О. А. вражають своїм неповторним баченням рідного міста.

    Кожен пейзаж передає унікальну атмосферу, відображаючи красу природи та архітектури рідного міста через тонке відчуття простору і світла. Їхні твори захоплюють емоційністю, увагою до деталей та гармонійним поєднанням кольорів, які додають глибини та виразності знайомим краєвидам. Творчий підхід і оригінальність робіт залишають незабутнє враження на кожного відвідувача.

    Щиро дякуємо директору художньої школи ім. М. Бойчука Музиці Сергію Володимировичу та викладачам за плідну співпрацю і підтримку в організації виставки. Ваш вклад у розвиток молодих талантів є неоціненним!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Презентація виставки живопису від учнів художньої школи ім. М. Бойчука «Краса рідного краю замість тисячі слів»

       У бібліотеці до Дня художника відбулася презентація виставки живопису від учнів художньої школи ім. М. Бойчука під назвою «Краса рідн...